header

   

 

"Prin această inițiativă ne dorim să contribuim și la schimbarea percepției potrivit căreia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităților la începutul primăverii."

Ioan Matreș, director general S.C. Industrie Mică Prahova S.A.

 

   
AddThis Social Bookmark Button
Vineri, 25 Octombrie 2013 05:42

Comisia Europeană a lansat premiul „Planul pentru mobilitate urbană sustenabilă 2013”

Publicat de 

Comisia Europeană a lansat al doilea premiu anual care desemnează cele mai bune „Planuri pentru mobilitate urbană” create de autoritățile locale și regionale din Uniunea Europeană. Premiul din acest an se va concentra pe „integrarea criteriilor de politici economice, sociale și de mediu.” Planurile vor demonstra o abordare completă și pragmatică, adresându-se diverselor probleme de politici. Autoritatea câștigătoare va beneficia de o mai mare vizibilitate a planului la nivel european și va primi un premiu de 10 000 de euro.

Sunt eligibile pentru a participa în competiția pentru acest premiu orașe din cele 28 de state ale Uniunii Europene. Aplicațiile pot fi transmise până în data de 1 noiembrie 2013 accesând website-ul http://dotherightmix.eu. Pentru detalii privind eligibilitatea și criteriile de evaluare: http://dotherightmix.eu/award/rules .

comisia

Sursa: www.erscharter.eu

          www.dotherightmix.eu

Foto: http://office.microsoft.com

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

   
© S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.