header

   

 

"Prin această inițiativă ne dorim să contribuim și la schimbarea percepției potrivit căreia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităților la începutul primăverii."

Ioan Matreș, director general S.C. Industrie Mică Prahova S.A.

 

   
AddThis Social Bookmark Button
Miercuri, 11 Septembrie 2013 06:59

Ziua Mondială a Primului Ajutor: Primul Ajutor și Siguranța Rutieră, 14 septembrie 2013

Publicat de 

Ziua Mondială a Primului Ajutor va fi sărbătorită în data de 14 septembrie, iar tema aleasă pentru acest an este Primul Ajutor și Siguranța Rutieră.

Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie a sărbătorit Ziua Mondială a Primului Ajutor (World First Aid Day) pentru prima dată în anul 2000. De atunci, în fiecare an, în cea de-a doua sâmbătă a lunii septembrie, peste 100 de Societăți de Cruce Roșie și Semilună Roșie din întreaga lume organizează evenimente și ceremonii pentru a conștientiza publicul cu privire la importanța primului ajutor în salvarea vieților omenești.

 

Deși au fost duse numeroase campanii pentru reducerea numărului accidentelor rutiere, au fost luate puține măsuri în scopul informării corecte în ceea ce privește acordarea primului ajutor la locul accidentului.

 

primul ajutor

 

Ziua Mondială a Primului Ajutor încurajează oamenii să ia lecții de prim ajutor. Ideea promovată este că nu trebuie să fii doctor sau salvator profesionist pentru a salva o viață. Orice persoană care a urmat un curs de prim ajutor va putea contribui la salvarea unei vieți.

 

Sursa: www.grsproadsafety.org

             http://www.blogcatalog.com/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

   
© S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.